Forret på tallerken
Røget dyrekølle med æble/peberrodsskum og tranebær, skaldyrssalat i citruscreme med ørredrogn og crouton, fjerkræterrin med syltet rødløg, brød og smør
Hovedret og dessert på buffet
Dagens fisk med årstidens tilbehør
Fyldt unghane med krydret hvidvinssauce med svampe
Porchetta med solkysset tomat, hvidløg og krydderurter
Langtidsstegt kalveculotte
Dagens kartoffel og kalveskysauce
Grønne salater og spidskål med springløg og ærter, vendt med syrnet fløde
Salat med melon og bær, feta og balsamicodressing
Oste med sødt og sprødt
Jordbær Panna Cotta
Citrontærte med marengs
Buffet pr. pers. kr. 425,00
Som 7 timers arrangement
med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin, samt øl og vand ad libitum under spisningen, kaffe/te med sødt 775,00
Drikkevarer efter spisningen afregnes efter forbrug, eller der tilkøbes drikkevarepakke til kr. 195,00
Tilkøb af natmad:
Hotdogs, Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder, Gullaschsuppe eller Aspargessuppe, 2/2 boller med pålæg kr. 89,00
Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør kr. 110,00
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. ret fra kr. 75,00