Forretter
- Røget dyrekølle med æble / peberrodsskum og tranebær, skaldyrssalat i citruscreme med ørredrogn, fjerkræterrin med syltet rødløg + kr. 30,00
- Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og saltmandler
- Rødspættefilet med sprød crumble og persilleolie
Til alle forretter serveres friskbagt brød og smør
Hovedretter
- Langtidsstegt kalvefilet med kalvesky og sæsonens grønt
- Fyldt unghanebryst med krydret hvidvinssauce og sæsonens grønt
- Svinemørbrad Saltimbocca med kryddersauce og grøntsagsratatouille
Til alle hovedretter serveres dagens kartoffel
Desserter
- Gateau Marcel med appelsinsorbet
- Citronkage med skæg serveret med vaniljeis
- Hjemmelavet islagkage med 2 slags is, friske bær og coulis
3 retter pr. pers. 425,00
eller
Incl. velkomstbobler, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin, øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt, kr. 775,00
Natmadsforslag: Hotdogs / Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe, 2/2 boller med pålæg kr. 89,00
Natmadsforslag: Hotdogs / Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe, 2/2 boller med pålæg kr. 89,00
Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør 110,00
Vegetar/veganermenu, glutenfri m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. ret fra kr. 50,-
Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør 110,00
Vegetar/veganermenu, glutenfri m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. ret fra kr. 50,-