De klassiske retter
Forretter
-
Suppe Kr. 96,00
Aspargessuppe – Klar suppe - Gullaschsuppe
-
Huset rejecocktail Kr. 109,00
med asparges og hjemmerørt dressing
-
Rose af røget laks Kr. 119,00
på sprød salat, med rogn og purløgscreme
-
2 tarteletter Kr. 89,00
Med høns i asparges
-
Sprængt andebryst Kr. 119,00
Med syltet æble og peverrodscreme
Til alle forretter serveres friskbagt brød og smør
Hovedretter
-
Kalvesteg Kr. 259,00
Stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt, grønne bønner, brunede- og hvide kartofler samt flødesauce
-
Gl. dags oksesteg Kr. 249,00
Med glaseret perleløg, smørdampede gulerødder, asier, hvide kartofler og skysauce
-
Stegt unghanebrys kr. 249,00
Med rabarberkompot, sæsonens grøntsags sauté, og agurkesalat, pom. rissolés og persille sky
-
Krydderstegt svinefilet Kr. 235,00
Med bønnesauté med bacon, bagt tomat, pom. rissolés og flødesauce
-
Gl. dags svinekam Kr. 235,00
Med rødkål, surt, chips, brunede - & hvide-kartofler, sauce
-
Oksefilet Kr. 269,00
Langtidsstegt, baconbønner, ristede svampe, ½ grilltomat sauce bearnaice eller rødvinssauce
Desserter
Natmad
( Ved tilkøb af natmad forlænges arrangementet med 1,5 time)
5 timers fastprisarrangement, incl. husets velkomst, 3 retters menu, husets vin, øl og sodavand under spisningen, kaffe/te med småkager
kr. 775,00
Ønskes natmad kan arrangementet forlænges til 6 ½ time
Drikkevarer efter spisningen afregnes efter forbrug
Ovenstående priser er gældende til nyt menukort foreligger
Evt. vegetar, veganer, glutenfri eller anden særlig menu er selvfølgelig mulig, dog må der beregnes en merpris fra kr. 75,00 pr. couv. og menuen skal bestilles på forhånd.