3 retter
Min. 4 personer (samme retter til alle personer)
– skal bestilles min. 3 hverdage inden
Forretter
Ovnbagt hvid fisk med pesto-crumble, anrettet på spinat og champignons, hertil hvidvinsfløde +kr. 20,-
Seranoskinke med melon, solkysset tomat og pesto
Kold bagt laks i brud, serveret med urter i julienne og dildcreme
Hjemmelavet hønsesalat med syltede svampe, chilidrops og sprødt
Alle forretter serveres med brød og smør
Hovedretter
Porchetta med lynstegte gulerødder, squash og svampe, kraftig skysauce og små ristede kartofler
Langtidsstegt kalveculotte med dagens grønt, svampesauce og sesamristede kartofler
Oksemørbrad med ristede svampe, springløg, cherrytomater, hertil pommes rösti og rødvinssauce + kr. 40,-
Sprængt kalvespidsbryst med dagens grønt, let peberrodssauce og petit kartofler
Fyldt unghanebryst med estragonsauce, grøntsagssauté og små ristede kartofler
Desserter
Panna Cotta med rørte bær
Sæsonens trifli (f.eks. rabarber jordbær, æble) med letpisket flødeskum
Citronfromage med flødeskum
Tiramisu
Brownie med vanilje-cremefraiche
Pris
Ud af huset
2 retter kr. 225,00 - 3 retter kr. 285,00
Emballage + kr. 20,00 pr. pers. eller laves i vores skåle som returneres i rengjort stand dagen efter