Eventyr buffet
Forret på tallerken
Røget dyrekølle med æble/peberrodsskum og tranebær, skaldyrssalat i citruscreme med ørredrogn og crouton, rillette af okse i sprød kugle, med svampemayo og syltet rødløg
Brød og smør
Hovedret og dessert på buffet
Dagens fisk med årstidens tilbehør
Unghane i hyldeblomst og hvidvin med svampe
Porchetta med solkysset tomat, hvidløg og krydderurter
Langtidsstegt kalvefilet
Portvinssky
Knuste kartofler med flagesalt
Grønne salater og spidskål med springløg og ærter, vendt med syrnet fløde
Spæde salater med variation af tomater, rødløg og granatæblekerner
Oste med sødt og sprødt
Vanilje Panna cotta med topping efter sæson
Mazarinkage med mascarponecreme og frisk frugt
Buffet pr. pers. kr. 399,00
Som 7 timers all inclusive arrangement med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 835,00
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Kontakt os her
Skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke.