De klassiske retter | Odense Eventyr Golf Restaurant Skip to main content

De klassiske retter

Min. 15 pers.

Menu og priser er gældende til 1/4-2025

Menu

Forretter

Tarteletter med høns i asparges

Lakseroulade fyldt med rødspætte souffle og spinat, serveret på salat og med dilddressing, brød og smør

Parmaskinke på melonsalsa, hertil portvinssky, brød og smør

 

Hovedretter (serveres 2 gange)

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt, grønne bønner, brunede og hvide kartofler samt vildtsauce

Sprængt kalvespidsbryst med sæsonens friske grøntsager, tyttebær og surt, hvide kartofler samt cremet peberrodssauce

Helstegt oksefilet med sæsonens grønt, bagt tomat, sauce Bordelaice og pom. rissolés

Gammeldags oksesteg med grønne bønner, glaseret perleløg, surt og sødt, hvide kartofler og okstegssauce

 

Desserter

Hjemmelavet islagkage serveret med coulis og chokolade pynt

Fyldig Fransk chokoladekage med vanilje parfait og skovbær coulis

Citronfromage med letpisket flødeskum

 

Vælg 3 retter pr. pers. kr. 389,00

Fastpris arrangement (5 timer)

Incl. husets velkomstglas, 3 retters menu, øl, vand og husets vin ad libitum under middagen samt 1 glas dessertvin, isvand, kaffe/te, pr. pers. kr. 659,00

Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug

 

Natmad (+ kr. 95,00)

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød         

Lille pølsebord med forskellige pølser, paté, div. tilbehør samt brød og smør

Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller og brød

(ved tilkøb af natmad forlænges arrangementet til maks. 7 timer efter aftale)