De klassiske retter
Min. 15 pers.
Menu og priser er gældende til 1/4-2025
Menu
Forretter
Tarteletter med høns i asparges
Lakseroulade fyldt med rødspætte souffle og spinat, serveret på salat og med dilddressing, brød og smør
Parmaskinke på melonsalsa, hertil portvinssky, brød og smør
Hovedretter (serveres 2 gange)
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt, grønne bønner, brunede og hvide kartofler samt vildtsauce
Sprængt kalvespidsbryst med sæsonens friske grøntsager, tyttebær og surt, hvide kartofler samt cremet peberrodssauce
Helstegt oksefilet med sæsonens grønt, bagt tomat, sauce Bordelaice og pom. rissolés
Gammeldags oksesteg med grønne bønner, glaseret perleløg, surt og sødt, hvide kartofler og okstegssauce
Desserter
Hjemmelavet islagkage serveret med coulis og chokolade pynt
Fyldig Fransk chokoladekage med vanilje parfait og skovbær coulis
Citronfromage med letpisket flødeskum
Vælg 3 retter pr. pers. kr. 389,00
Fastpris arrangement (5 timer)
Incl. husets velkomstglas, 3 retters menu, øl, vand og husets vin ad libitum under middagen samt 1 glas dessertvin, isvand, kaffe/te, pr. pers. kr. 659,00
Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug
Natmad (+ kr. 95,00)
Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød
Lille pølsebord med forskellige pølser, paté, div. tilbehør samt brød og smør
Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller og brød
(ved tilkøb af natmad forlænges arrangementet til maks. 7 timer efter aftale)