De klassiske retter
Menu
Forretter
Tarteletter med høns i asparges
Lakseroulade fyldt med rødspætte souffle og spinat, serveret på salat og med dilddressing, brød og smør
Lille stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet, serveret med rejer og fyldig dressing
Parmaskinke på melonsalsa, hertil portvinssky, brød og smør
Hovedretter (serveres 2 gange)
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt, grønne bønner, brunede og hvide kartofler samt vildtsauce
Braisseret kalvespidsbryst hertil fyldt tomat med flødepeberrod, sæsonens friske grønt, tyttebær og surt, hvide kartofler samt cremet peberrodssauce
Helstegt oksefilet med sæsonens grønt, bagt tomat, sauce Bordelaice og pom. rissolés
Coq au vin blanc med sauté af perleløg, svampe og bacon, selleri timbale med urter, kartoffel Duchess samt fyldig hvidvins sauce
Desserter
Hjemmelavet islagkage på brownie bund, serveret på passions coulis med chokolade gitter
Hindbær- og hvid chokolademousse i forening med sprød lakrids og sæsonens bær
Fyldig Fransk chokoladekage med vanilje parfait og skovbær coulis
Citronfromage med letpisket flødeskum
Vælg 3 retter pr. pers. kr. 385,00
Fastpris arrangement (5 timer)
Incl. husets velkomstglas, 3 retters menu, øl, vand og husets vin ad libitum under middagen samt 1 glas dessertvin, isvand, kaffe/te, pr. pers. kr. 675,00
Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug
Natmad (+ kr. 125,00)
Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød
Lille pølsebord med forskellige pølser, paté, div. tilbehør samt brød og smør
Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller og brød
(ved tilkøb af natmad forlænges arrangementet til maks. 7 timer efter aftale)