Sæsonmenu (gælder til 31/8-2025)
3 retters sæsonmenu (gælder til 31/8-2025)
Min. 15 personer
Prisen er gældende til ny pris foreligger på hjemmesiden
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 75,00 pr. ændring
Menu
Forretter
- 3 i én forret: Røget dyrekølle med æble/peberrodsskum og tranebær, skaldyrssalat i citruscreme med ørredrogn og fjerkræterrin med syltet rødløg, hertil brød og smør +kr. 30,-
- Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og saltmandler, brød og smør
- Rødspættefilet med sprød crumble og persilleolie, brød og smør
Hovedretter
- Langtidsstegt kalvefilet med kalvesky og sæsonens grønt
- Fyldt unghanebryst med krydret hvidvinssauce og sæsonens grønt
- Krydret kamsteg med baconbønner, kryddersauce og dagens kartoffel
Desserter
- Gateau Marcel med syltede bær og appelsin sorbet
- Citrontærte med marengs og vaniljeis
- Hjemmelavet islagkage med 2 slags is, friske bær og coulis
3 retter pr. pers. 425,00
7 timers arrangement
7 timers arrangement
Incl. velkomstbobler med snacks, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand under maden, kaffe/te med sødt, kr. 799,00
Drikkevarer efter maden afregnes efter forbrug eller fastprispakke kan tilkøbes.
Vine kan opgraderes, spørg om mulighederne
Natmad: Quiche Lorraine med salat, Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder, Gullashsuppe, Aspargessuppe, kr. 89,00 pr. pers.
Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør, kr. 110,00
Mulighed for tilkøb af ekstra tid, pr. time kr. 1.200,00