Sæsonmenu oktober til marts
3 retters sæsonmenu
Min. 15 personer
Prisen er gældende til ny pris foreligger på hjemmesiden
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 125,00
Menu
Forretter
- 3 i én: Unghaneterrin med syltet rødløg, varmrøget laks med dildcreme og serranoskinke med pesto, + kr. 35,00
- Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og soyamandler
- Dagens fangst med sprød crumble og persilleolie
Til alle forretter serveres friskbagt brød og smør
Hovedretter
- Helstegt oksemørbrad med pommes rösti, pebersauce, bagte løg og årstidens grønt + kr. 35,00
- Sprængt andebryst med pom. rissolés, sauce calvados, dagens grønt samt sauteret spinat & svampe
- Svinemørbrad Saltimbocca med små ristede kartofler, grøntsagsratatouille og hvidvinssauce
- Vildtmenu med årstidens garniture – tillægspris efter valg
Desserter
- Gateau Marcel med syltede bær og appelsin sorbet
- Appelsinmazarin med orangemarineret brombær og vaniljeparfait
- Hjemmelavet islagkage med 2 slags is og coulis
3 retter pr. pers. 399,00
All inclusive arrangement
I kan også vælge det som 7 timers all inclusive arragement
Incl. velkomstbobler med snacks, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 839,00
Mulighed for opgradering af vine mod merpris
Mulighed for tilkøb af ekstra tid
Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør