3 retters sæson menu | Odense Eventyr Golf Restaurant Skip to main content

Sæsonmenu (gælder til 31/8-2025)

3 retters sæsonmenu (gælder til 31/8-2025)

Min. 15 personer

Prisen er gældende til ny pris foreligger på hjemmesiden

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 75,00 pr. ændring

Menu

Forretter

  • 3 i én forret: Røget dyrekølle med æble/peberrodsskum og tranebær, skaldyrssalat i citruscreme med ørredrogn og fjerkræterrin med syltet rødløg, hertil brød og smør +kr. 30,-
  • Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og saltmandler, brød og smør
  • Rødspættefilet med sprød crumble og persilleolie, brød og smør

 

Hovedretter

  • Langtidsstegt kalvefilet med kalvesky og sæsonens grønt
  • Fyldt unghanebryst med krydret hvidvinssauce og sæsonens grønt
  • Krydret kamsteg med baconbønner, kryddersauce og dagens kartoffel

Desserter

  • Gateau Marcel med syltede bær og appelsin sorbet
  • Citrontærte med marengs og vaniljeis
  • Hjemmelavet islagkage med 2 slags is, friske bær og coulis

 

3 retter pr. pers. 425,00

7 timers arrangement

7 timers arrangement

Incl. velkomstbobler med snacks, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand under maden, kaffe/te med sødt, kr. 799,00

Drikkevarer efter maden afregnes efter forbrug eller fastprispakke kan tilkøbes.

Vine kan opgraderes, spørg om mulighederne

 

Natmad: Quiche Lorraine med salat, Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder, Gullashsuppe, Aspargessuppe, kr. 89,00 pr. pers.

Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør, kr. 110,00

Mulighed for tilkøb af ekstra tid, pr. time kr. 1.200,00