3 retters sæson menu | Odense Eventyr Golf Restaurant Skip to main content

Sæsonmenu oktober til marts

3 retters sæsonmenu

Min. 15 personer

Prisen er gældende til ny pris foreligger på hjemmesiden

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt.
Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 125,00

Menu

Forretter

  • 3 i én: Unghaneterrin med syltet rødløg, varmrøget laks med dildcreme og serranoskinke med pesto, + kr. 35,00
  • Okse Carpaccio med rucola, balsamico glace, parmesan og soyamandler
  • Dagens fangst med sprød crumble og persilleolie

Til alle forretter serveres friskbagt brød og smør

 

Hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad med pommes rösti, pebersauce, bagte løg og årstidens grønt + kr. 35,00
  • Sprængt andebryst med pom. rissolés, sauce calvados, dagens grønt samt sauteret spinat & svampe
  • Svinemørbrad Saltimbocca med små ristede kartofler, grøntsagsratatouille og hvidvinssauce
  • Vildtmenu med årstidens garniture – tillægspris efter valg

Desserter

  • Gateau Marcel med syltede bær og appelsin sorbet
  • Appelsinmazarin med orangemarineret brombær og vaniljeparfait
  • Hjemmelavet islagkage med 2 slags is og coulis

 

3 retter pr. pers. 399,00

All inclusive arrangement

I kan også vælge det som 7 timers all inclusive arragement

Incl. velkomstbobler med snacks, 3 retters menu, isvand, husets hvid- og rødvin, 1 glas dessertvin samt øl og sodavand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 839,00

Mulighed for opgradering af vine mod merpris

Mulighed for tilkøb af ekstra tid

 

Natmadsforslag: Quiche Lorraine med salat / Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder / Gullashsuppe / Aspargessuppe / Let ta´ selv med rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og div. tilbehør