3 retter
Min. 4 personer (samme retter til alle personer)
– skal bestilles min. 3 hverdage inden
Forretter
Ovnbagt hvid fisk med pesto-crumble, anrettet på spinat og champignons, hertil hvidvinsfløde +kr. 20,-
Seranoskinke med melon, solkysset tomat og pesto
Kold bagt laks i brud, serveret med urter i julienne og dildcreme
Hjemmelavet hønsesalat med syltede svampe, chilidrops og sprødt
Alle forretter serveres med brød og smør
Hovedretter - serveres 1 gang
Porchetta med lynstegte gulerødder, squash og svampe, kraftig skysauce og små ristede kartofler
Langtidsstegt kalveculotte med årstidens grønt, svampesauce og sesamristede kartofler
Oksemørbrad med ristede svampe, springløg, cherrytomater, hertil pommes rösti og rødvinssauce + kr. 40,-
Sprængt kalvespidsbryst med årstidens grønt, let peberrodssauce og petit kartofler
Fyldt unghane med let dijonsauce, grøntsagssauté og små ristede kartofler med krydderurter
Desserter
Panna Cotta med rørte bær
Sæsonens trifli (f.eks. rabarber jordbær, æble) med letpisket flødeskum
Citronfromage med flødeskum
Brownie med vanilje-cremefraiche
3 retter kr. 359,00 pr. person
2 retter kr. 299,00 pr. person