3 retter | Odense Eventyr Golf Restaurant Skip to main content

3 retter

Min. 4 personer  (samme retter til alle personer)

– skal bestilles min. 3 hverdage inden

 

Forretter

Ovnbagt hvid fisk med pesto-crumble, anrettet på spinat og champignons, hertil hvidvinsfløde   +kr. 20,-

Seranoskinke med melon, solkysset tomat og pesto

Kold bagt laks i brud, serveret med urter i julienne og dildcreme

Hjemmelavet hønsesalat med syltede svampe, chilidrops og sprødt

Alle forretter serveres med brød og smør

 

Hovedretter - serveres 1 gang

Porchetta med lynstegte gulerødder, squash og svampe, kraftig skysauce og små ristede kartofler

Langtidsstegt kalveculotte med årstidens grønt, svampesauce og sesamristede kartofler

Oksemørbrad med ristede svampe, springløg, cherrytomater, hertil pommes rösti og rødvinssauce + kr. 40,-

Sprængt kalvespidsbryst med årstidens grønt, let peberrodssauce og petit kartofler

Fyldt unghane med let dijonsauce, grøntsagssauté og små ristede kartofler med krydderurter

 

Desserter

Panna Cotta med rørte bær

Sæsonens trifli (f.eks. rabarber jordbær, æble) med letpisket flødeskum

Citronfromage med flødeskum

Brownie med vanilje-cremefraiche

 

3 retter kr. 359,00 pr. person

2 retter kr. 299,00 pr. person